دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

کوید ۱۹: چه کسی بدون داشتن عفونت ایمن خواهد بود؟

نویسنده Mahan Medical 1399/08/26 17:51:46 0 نظر گروه : سلامت عمومی,گروه : کرونا,

دانشمندان آنتی بادی هایی را کشف کرده اند که به کرونا ویروس جدید در نمونه های خون اهدا شده قبل از شروع بیماری همه گیر کوید نوزده واکنش نشان می دهند.  آنها بیان می کنند که ممکن است برخی از افراد حداقل درجاتی از مصونیت قبلی را در برابر ویروس جدید داشته باشند.

تعداد موارد جدید COVID-19 در بسیاری از مناطق جهان در حال افزایش است( November 13, 2020 ).  اما هرکسی که با SARS-CoV-2 ، ویروس کرونا جدید برخورد کند ، بهCOVID-19 مبتلا نمی شود.

گروهی از دانشمندان موسسه فرانسیس کریک ، در لندن ، به همراه همکارانشان در دانشگاه کالج لندن ، هر دو در انگلستان ، سرنخی پیدا کرده اند مبنی بر اینکه چرا برخی افراد در مقابله با عفونت SARS-CoV-2 بهتر از دیگران واکنش نشان میدهند.  

 

کشف غافلگیر کننده
 موضوع از آنجا آغاز شد که تیم تحقیقاتی  قصد داشتند یک آزمایش حساسیت بالا برای شناسایی آنتی بادی های ویروس SARS-CoV-2 ترتیب دهند.

 دانشمندان می توانند با استفاده از این نوع آزمایش مشخص کنند که آیا فرد پس از ابتلا به COVID-19 آنتی بادی دارد یا خیر ، که این یک اطلاعات کلیدی برای افرادی است و نشان میدهدفرد موردنظر تا چه مدت ایمنی پس از عفونت SARS-CoV-2 را دارا خواهد بود.

 دانشمندان به عنوان بخشی از کار خود ، ابتدا از نمونه های سرمی تهیه شده توسط افرادی که COVID-19 ندارند استفاده کردند.  با کمال تعجب ، آنها آنتی بادی هایی یافتند که در برخی از نمونه ها به SARS-CoV-2 واکنش نشان دادند.

 از این و این محققان در مقاله خود ، نظریه ای علمی را توصیف می کنند که قرار گرفتن در معرض ویروس های مختلف کرونا ویروس انسانی ، که می تواند باعث سرماخوردگی یا انواع دیگری از بیناری های ویروسی شود ، ممکن است منجر به ایجاد مصونیت در برابر دیگر ویروس های مختلف شایع انسانی شود.  آنها از این موضوع با عنوان واکنش متقابل ایمنی یاد کردند.

چهار نوع کرونا ویروس انسانی فصلی وجود دارد که همگی بیشتر باعث بیماری های خفیف می شوند.  اکثریت قریب به اتفاق مردم در برخی از زمان ها حداقل با یکی از این ویروس ها به عفونت دچار میشوند.

 دانشمندان قپیش از این میدانستند که بدن ما در برابر این ویروس ها مصونیت طولانی مدت ایجاد نمی کند ، به همین دلیل فرد می تواند بیش از یک بار در طول زندگی خود به یک ویروس از خانواده ی کرونا ویروس انسانی مبتلا شود.

 اما آیا تماس قبلی با کرونا ویروس انسانی می تواند حداقل بطور موقت موقت از بدن ما در برابر SARS-CoV-2 محافظت کند؟

 

یافتن آنتی بادی های متقابل
 ویروس های کرونا از پروتئینی به نام پروتئین سنبله برای اتصال و آلودگی سلول های میزبان استفاده می کنند.

 پروفسور جورج کاسیوتیس ، نویسنده ارشد مطالعه جدید و رهبر گروه آزمایشگاه ایمونولوژی رترو ویروسی در موسسه فرانسیس کریک ، توضیح می دهد که چگونه آنتی بادی هایی که بخشی از پروتئین سنبله را تشخیص می دهند ، می توانند واکنش متقابل ایمنی را ایجاد کنند.

 "سنبله این ویروس کرونا از دو قسمت یا زیر واحد ساخته شده است که کارهای مختلفی را انجام می دهد.  زیر واحد S1 به ویروس اجازه می دهد تا روی سلول ها بسته شود و از این نظر ویروس کرونا ، ویروس نسبتاً متنوعی است ، در حالی که زیر واحد S2 ویروس را به داخل سلول ها راه می دهد که در این زمینه اکثر کرونا ویروس ها به هم شباهت بیشتری دارند. "

"این تحقیق نشان می دهد که زیر واحد S2 به اندازه کافی بین ویروس های کرونا ویروس سرماخوردگی و SARS-CoV-2 مشابه است تا برخی از آنتی بادی ها بتوانند علیه هر دو عمل کنند."

پروفسور کسیوتیس و همکارانش در مطالعه ی خود، میزان آنتی بادی های واکنش متقابل را در چندین مجموعه از نمونه ها تعیین کردند که بیشتر آنها قبل از ظهور ویروس SARS-CoV-2 اهدا شده بود.

 در یک گروه 50 نمونه خون از افراد باردار از ماه مه 2018 مورد تحقیق قرار گرفت و مشخص شد که 10٪ آنها آنتی بادی های واکنش متقابل دارند.  در یک گروه جداگانه از 101 نمونه از ماه مه 2019 ، تنها سه مورد از آنتی بادی برخوردار بودند.

 در آزمایش دیگری ، این تیم 13 نمونه اضافی از بزرگسالانی را که اخیراً به ویروس کرونای سرماخوردگی مبتلا شده بودند ، تجزیه و تحلیل کرد.  که از این تعداد ، فقط 1 نمونه دارای آنتی بادی واکنش متقابل بود.

به طور کلی ، نویسندگان مطالعه گزارش کردند ، 16 مورد از 302 نمونه ، یا 29/5 درصد ، دارای آنتی بادی های متقابل SARS-CoV-2 بودند.  و این در حالی بو که متوسط ​​سن اهدا کنندگان 51 سال بود.

 اما چرا افراد نسبتاً کمی آنتی بادی واکنش متقابل دارند ، با توجه به اینکه عفونت با ویروس های کرونا ویروس شایع انسانی به طور مکرر اتفاق می افتد؟

 نویسندگان اظهار داشتند: "این نشان می دهد که ظهور آنها به سادگی یک رویداد گذرا مشترک پس از هر عفونت [کرونا ویروس انسانی] در این گروه سنی نبوده است."  "در عوض ، با توجه به اینکه آنتی بادی های واکنشی [کرونا ویروس انسانی] تقریباً در همه بزرگسالان وجود دارد ، نادر بودن واکنش متقابل SARS-CoV-2 […] نشان دهنده نیازهای اضافی است."

 آنها پیشنهاد می كنند كه یكی از این الزامات ممكن است شامل تعداد دفعات آلودگی فرد به کرونا ویروس انسانی باشد. این درحالیست که این فراوانی در کودکان و نوجوانان بالاترین است.

 

بطور کلی " کودکان بیشتر در معرض ویروس های مختلف کرونا قرار می گیرند "
 برای یافتن ارتباط بین سن و آنتی بادی های متقابل SARS-CoV-2 ، این تیم 48 نمونه خون از کودکان و نوجوانان 1 تا 16 ساله را تجزیه و تحلیل کرد.  همه نمونه ها قبل از همه گیری گرفته شده بودند.

 در اینجا ، آنها دریافتند که 21 نمونه از آنها دارای آنتی بادی واکنش متقابل هستند ، در حالی که در یک گروه جداگانه از نمونه ها از افراد 17-25 ساله ، این فقط در یک نمونه وجود داشت.

 "نتایج ما نشان می دهد که کودکان بسیار بیشتر از بزرگسالان دارای این آنتی بادی های واکنش متقابل هستند.  برای فهمیدن دلیل این امر ، تحقیقات بیشتری لازم است ، اما این مسئله ممکن است به دلیل قرار گرفتن مرتب کودکان در معرض ویروس های مختلف کرونا باشد."

این سطح بالاتر آنتی بادی های واکنش متقابل که ما در کودکان مشاهده کردیم همچنین می تواند به شما توضیح دهد که چرا احتمال ابتلا آنها به بیماری COVID-19 کمتر است.  با این حال هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که این آنتی بادی ها از عفونت یا گسترش SARS-CoV-2 جلوگیری کنند.

 - یکی از نویسندگان و سرپرست مطالعه ، کوین نگ

 

پروفسور کسیوتیس همچنین در این مورد توضیح میکند که : "تأکید بر این نکته مهم است که هنوز موارد ناشناخته زیادی وجود دارد که نیاز به تحقیقات بیشتر دارند.  به عنوان مثال ، دقیقاً چگونه ایمنی در برابر ویروس کرونا با قرار گرفتن در معرض ویروس دیگر اصلاح می شود؟ "

 "یا چرا این فعالیت با افزایش سن کاهش می یابد؟  اینطور نیست که افرادی که اخیراً سرما خورده اند باید تصور کنند که از COVID-19 در امان هستند. "

 برای به روزرسانی مستقیم در مورد آخرین تحولات مربوط به ویروس کرونا و COVID-19 ، اینجا را کلیک کنید.

منبع:

www.medicalnewstoday.com - Written by Yella Hewings-Martin, Ph.D. on November 13, 2020

ترجمه: واحد علمی پژوهشی ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - کرونا,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن